Myrsky nousee paratiisista Johannes Anyuru

ISBN: 9789515233554

Published: 2014

Hardcover

250 pages


Description

Myrsky nousee paratiisista  by  Johannes Anyuru

Myrsky nousee paratiisista by Johannes Anyuru
2014 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 250 pages | ISBN: 9789515233554 | 6.76 Mb

P, nuori mies, istuu sellissä jossain päin itäistä Afrikkaa. Hänen ainoa unelmansa on lentää.Aluksi kaikki meni niin kuin pitikin. P muutti Ugandasta Kreikkaan lentosotakouluun, ja hänestä piti tulla Ugandan ilmavoimien lentäjä ja upseeri. Pian hänMoreP, nuori mies, istuu sellissä jossain päin itäistä Afrikkaa. Hänen ainoa unelmansa on lentää.Aluksi kaikki meni niin kuin pitikin. P muutti Ugandasta Kreikkaan lentosotakouluun, ja hänestä piti tulla Ugandan ilmavoimien lentäjä ja upseeri. Pian hän nousisi korkeuksiin, pää kohoaisi pilviin, hän kulkisi läpi taivaan.Mutta sitten mikään ei mennyt niin kuin piti.Tammikuussa 1971 saapuvat uutiset kotimaasta.

Idi Amin on kaapannut vallan ja määrää kaikki ugandalaiset kadetit kotimaahan. P tekee päätöksen. Hän loikkaa ja jää Kreikkaan. Hän saa pölyttäjäkoneen lentäjän työn Zambiasta. Kun hän saapuu maahan, hänet pidätetään ja kyyditään tansanialaiseen vankilaan.Ja siellä P nyt istuu sellissä ja pelkää. Hän pelkää, että hänet lähetetään Ugandaan, jossa häntä odottaa maanpetossyyte. Hän pelkää, että hän kuolee tyrmään ilman että kukaan saa tietää, ilman että kukaan kaipaa. Hän pelkää, että hänen perheensä on jo tapettu.Seuraavat vuodet P:n elämä ei ole elämää. Hän on pakolainen ja sotilasleirin vanki.

Sitten hän on karkulainen ja henkensä kaupalla pakeneva mies.Johannes Anyuru on kirjoittanut jännitysnäytelmänä etenevän romaanin oman isänsä elämänkohtalosta. Romaani kertoo unelmista, niistä jotka eivät toteudu ja niistä jotka eivät jätä rauhaan, sekä yksittäisistä päätöksistä jotka muuttavat koko elämän.

Toisaalta se kertoo rohkeudesta ja ihmisen ihmeellisestä tarpeesta ja kyvystä selviytyä. Se jättää lukijaan lähtemättömät jäljet.Sillä mitä on Ikaros ilman siipiä?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Myrsky nousee paratiisista":


starsentineltactics.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us