Spiritual Guidance: A Selection From The Sayings Of Imam Ali ʻAlī ibn Abī Ṭālib

ISBN:

Published: 1995

Hardcover

550 pages


Description

Spiritual Guidance: A Selection From The Sayings Of Imam Ali  by  ʻAlī ibn Abī Ṭālib

Spiritual Guidance: A Selection From The Sayings Of Imam Ali by ʻAlī ibn Abī Ṭālib
1995 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 550 pages | ISBN: | 8.70 Mb

Paksenarrion är dotter till en fåraherde, men drömmer om ett annat liv långt från den lilla byn där hon växt upp. När hennes far vill gifta bort henne, rymmer hon hemifrån och tar värvning som legosoldat i en privatarme. Där får hon lära sig slåssMorePaksenarrion är dotter till en fåraherde, men drömmer om ett annat liv långt från den lilla byn där hon växt upp. När hennes far vill gifta bort henne, rymmer hon hemifrån och tar värvning som legosoldat i en privatarme.

Där får hon lära sig slåss med spjut och svärd och får följa med ut i vida världen.För första gången kommer hon till en stad, där handelsmän från när och fjärran bjuder ut sina varor och värdshusen är många och tjuvar och illgärningsmän ännu fler.

Men där finns också folk av främmande raser, dvärgar och trollkarlar och icke-mänskliga gestalter som rider förbi insvepta i mörka mantlar på ståtliga hästar.Följande sommar belägras ett gränsfäste, och bara Paksenarrion och två av hennes vänner lyckas undkomma. Nu måste de snabbt skaffa hjälp åt de instängda, annars kommer belägringstorn och katapulter att rullas fram och eldpilar sätta fästet i brand ...FÅRAHERDENS DOTTER är den första delen i trilogin om Paksennarions äventyr.

Handlingen utspelas i en brokig och fantasieggande fantasyvärld, full av magi och sagans alla väsen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Spiritual Guidance: A Selection From The Sayings Of Imam Ali":


starsentineltactics.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us