Allt det där jag sa till dig var sant Amanda Svensson

ISBN: 9789113055879

Published:

Hardcover

279 pages


Description

Allt det där jag sa till dig var sant  by  Amanda Svensson

Allt det där jag sa till dig var sant by Amanda Svensson
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 279 pages | ISBN: 9789113055879 | 5.79 Mb

Hon anländer till skrivarskolan, någonstans på den skånska landsbygden, med en ambition att lära sig hur kärleken smakar.Det ser ut att lyckas när hon möter en annan elev på skolan som envetet kallar henne för Lilja Brik. Tillsammans, menar han, skaMoreHon anländer till skrivarskolan, någonstans på den skånska landsbygden, med en ambition att lära sig hur kärleken smakar.Det ser ut att lyckas när hon möter en annan elev på skolan som envetet kallar henne för Lilja Brik.

Tillsammans, menar han, ska de resa kors och tvärs över kontinenter, genom tid och rum, som Majakovskij och Brik. Deras kärlek ska vara större än allt. I själva verket blir deras relation trevande, konstig och destruktiv. Men in på arenan kliver då den smaragdögda Anne Bonny, vildhjärta, tjyvfitta, piratdrottning och skolans mest säregna figur.Allt det där jag sa till dig var sant är en berättelse om berättelser, om hur de söndrar och helar. Om en ung kvinna och hennes kamp för en egen identitet, om hur lätt det är att tappa sig själv och låta andra göra en ont.Amanda Svensson har skrivit den uppmärksammade Hey Dolly (2008) och Augustprisnominerade Välkommen till den här världen: (2011).

Med Allt det där jag sa till dig var sant av­slutar hon nu sin trilogi om tre unga kvinnor och deras trotsiga förhållningssätt till omvärlden och den egna identiteten.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Allt det där jag sa till dig var sant":


starsentineltactics.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us